Poslovna komunikacija kakva bi trebala biti.

Komunikacija bi trebala biti prirodna. Uz tu smo misao razvili rješenje koje vaše poslovne procese čini jednostavnijima, fleksibilnijima i pouzdanijima.

Stavite svoj komunikacijski paket u oblak.

Cloudya je telefonski sustav u oblaku koji pomaže vaše poslovne procese učiniti pametnima. Kombinacijom cloud PBF funkcija i svih UC funkcija koje će vam možda trebati kao što su govorna pošta, stavljanje poziva na čekanje, dijeljenje zaslona ili CRM Connect. Samo jednim brojem i pretincem za pristiglu poštu, zaposlenici mogu ostati u kontaktu gdje god se nalazili i na svim uređajima.

Jednostavno

Usluga Cloudya jednostavno se postavlja, brzo se konfigurira i lako se integrira u postojeću komunikacijsku infrastrukturu. Budući da se na svim uređajima upotrebljava samo jedan broj i ulazni spremnik, vaše osoblje neće propustiti važne pozive i poruke.

Fleksibilno

Cloudya vam omogućuje a radite gdje god želite. Kada god želite. I s bilo kojeg uređaja. Omogućuje komunikaciju i suradnju između internih timova, klijenata i vanjskih dobavljača.

Pouzdano

NFON nudi arhitekturu koja je sama po sebi dovoljna, sveobuhvatnu zaštitu i glasovne usluge. Sve je osmišljeno i svime se upravlja unutar tvrtke. Na taj način možemo povećati dostupnost na zajamčenih 99,9 % raspoloživosti platforme i pomoći vam da uvijek budete dostupni svojim klijentima.

Značajke
– Omogućite svojem timu uspjeh.

Telephony

Uz telefonske sustave u oblaku uobičajeni hardver za telefoniju više nije potreban. Uvođenje i održavanje jednostavnije je i povoljnije. Istovremeno vam nudi fleksibilnost povećavanja ili smanjivanja broj korisnika prema vlastitim poslovnim potrebama.

 • Pristup s bilo koje lokacije

Uz sustav Cloudya dostupni ste s bilo koje lokacije upotrebom pametnog telefona ili prijenosnog računala.

 • Uvijek u razvoju

Iskoristite nove značajke koje se neprestano dodaju u sustav Cloudya kao što su funkcionalnost videopoziva, dijeljenje zaslona i mnoge druge.

 • Lako se upotrebljava  

Sustavu Cloudya može se pristupiti putem interneta ili aplikacijskog portala koji se temelji na postojećoj IT infrastrukturi.

Meet & Share

Kako virtualna radna mjesta postaju sve važnija za vaš uspjeh, videopozivi sve više dobivaju na značaju. Uz Cloudya Meet & Share možete jednostavno započeti video konferencije za bolju internu i vanjsku suradnju.

 • Jednostavna suradnja
  Podijelite svoj zaslon i surađujte uživo sa svim sudionicima videokonferencije. Na taj način možete bez napora osmisliti interaktivne sastanke i bolje uključiti sudionike u ono što se događa.
 • Povećana produktivnost
  Interaktivne video konferencije pojednostavljuju komunikaciju i povećavaju produktivnost vaših zaposlenika – bilo gdje i bilo kada.
 • Ispunjavanje proračuna
  Zahvaljujući korištenju videokonferencija više nije potrebno putovati. To je dobro za okoliš i vaš proračun.

CRM Connect

Cloudya CRM Connect savršen je za poduzeća koja žele pojednostaviti upravljanje podacima i ostvariti nesmetanu suradnju. Omogućuje vam integraciju aplikacije Cloudya Desktop App s više od 60 CRM platformi. Osim toga, može se integrirati u Outlook i Apple Address Book.

 • Pojednostavljeno upravljanje podacima

Radite učinkovito uz podatke o klijentima i CRM kontakte koji su vam nadhovat ruke.

 • Za vaše korisnike

Integrirano korisničko iskustvo omogućuje brže rješavanje upita te na taj način povećava zadovoljstvo korisnika.

Usmjeravanje tvrtke NFON

Implementirajte strategije usmjeravanja poziva koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama i poboljšajte obradu poziva: Usmjeravanje tvrtke NFON proširuje funkcije upravljanja pozivima vašeg telefonskog sustava Cloudya i čini vaše komunikacijske procese još učinkovitijima jednostavnim postavljanjem. 

 • Potrebe kupaca su zadovoljene
  Budite uvijek dostupni svojim klijentima i skratite vrijeme čekanja kako biste brže obradili zahtjeve kupaca.
 • Preusmjeravanje poziva prema vašim specifikacijama
  Povežite pozivatelje odmah s pravim odjelom ili osobom bez da ih više puta prosljeđujete.
 • Jednostavna instalacija
  Jednostavno i brzo postavljanje: Vaše usmjeravanje je spremno za korištenje za manje od pet sati.

Koje pogodnosti imate

Usmjeravanje tvrtke NFON

Dani koje ste proveli zalijepljeni za stolni telefon su odbrojani. Uz sustav Cloudya možete pozive uputiti izravno sa svojeg osobnog ili prijenosnog računala. Iz ureda ili dok ste na putu.

Vaš mobilni ured

Postanite geografski neovisni nadogradnjom svojeg VoIP-a i telefonskog sustava. Broj svojeg ureda možete upotrebljavati s bilo kojeg mjesta – čak i na svojem pametnom telefonu.

Fleksibilne opcije poziva

Vi odlučujete na koje pozive želite odgovoriti ili ih preusmjeriti na govornu poštu. I možete prebaciti trenutni poziv na mobilni uređaj.

Brzo i jednostavno postavljanje.

Jesmo li uspjeli dobiti vašu pozornost? Sada ste samo tri jednostavna koraka udaljeni od ažuriranja svojeg komunikacijskog sustava.

1. Povežite se.

Javit ćemo se radi informacija koje su nam potrebne kako bismo razvili rješenje prilagođeno vama.

2. Opustite se mi ćemo odraditi svoje.

Mi se brinemo o svim tehničkim detaljima, ne morate se brinuti o prenošenju brojeva ili pripremi hardvera.

3. Konfigurirajte svoj sustav.

Pozdravite se s gnjavažom oko postavljanja radnog prostora za nove zaposlenike i počnite jednostavno postavljanje sa sustavom Cloudya.