Nhospitality

Nhospitality stvoren je za potrebe ugostiteljstva. Omogućuje učinkovito upravljanje i upotrebu resursa povezivanjem timova diljem različitih lokacija.

Upravljanje pozivima i izazovima budućnosti.

Sve više gostiju svoje putovanje započinje i završava na internetu. Hotelima, međutim, praćenje digitalizacije može biti izazovno zbog visokih troškova i prostora za pohranu koji je potreban za podršku i rad aplikacija. Nhospitality nudi povoljno rješenje koje hotelima pomaže odgovoriti na zahtjeve klijenata te istodobno zadržati konkurentnost.

Prednosti

Nhospitality osmišljen je kao pomoć hotelima i poslovnim centrima jer će u svakom trenutku gostima moći pružiti izvanredno iskustvo. Poboljšava i učinkovitost osoblja održavajući komunikaciju između različitih podružnica.

Interaktivni glasovni odgovor

Upotrijebite IVR kako biste zvučali ljubaznije i stručnije kada zovete goste. Može pomoći u poboljšanju korisničkih usluga bez potrebe za ljudskom intervencijom.

Za vaše klijente

Komunicirajte s klijentima putem kanala koji preferiraju. Uz to, usmjeravanje i prosljeđivanje poziva osigurava da će pozivatelj dobiti odgovarajuću uslugu ili informaciju.

Za vaš tim

Nhospitality omogućuje učinkovitu komunikaciju s timoviima diljem različitih lokacija. To je osobito korisno za lance hotela.

Zašto vam je ovo rješenje potrebno.

Jednostavna komunikacija

Nhospitality nudi intuitivno sučelje koje je jednostavno za upotrebu. Bez potrebe za dodatnim hardverom ili softverom, pomaže i u smanjivanju troškova i boljem radu u nesigurnim vremenima.

Učinite ga osobnijim

Nhospitality se povezuje sa sustavom upravljanja imovinom (PMS) i omogućuje vam prilagođavanje telefonskih usluga. Dok napredan nadzor dnevnika poziva poboljšava učinkovitost.

Prilagođava se vašim potrebama

Bez obzira na uređaj koji upotrebljavate, web-sučelje daje vam potpunu neovisnost. Čak i kada se ne nalazite na licu mjesta.

Samo najbolje za vas i vaše goste.

Interaktivni glasovni odgovor

Nhospitality gostima nudi osnovne značajke kao što su pozivi buđenja na osam jezika te praćenje konzumacije mini bara i pranja rublja zbog čega je njihov boravak još ugodniji.

Nadogradite svoje usluge

Uz sve značajke, Nhospitality gostima omogućuje optimizirani sustav glasovne pošte uključujući MWI (pokazatelj čekanja poruka) i obavijesti putem e-pošte.

Upravljajte troškovima

Nhospitaliy omogućuje primanje, izračun, prosljeđivanje i naplatu ispisa o podatkovnom prometu na račun gostiju unutar sustava upravljanja imovinom (PMS)

Jednostavna mobilna integracija

Nhospitality omogućuje upravljanje procesima mobilnih usluga kao što je raspored čišćenja u vašem središnjem komunikacijskom sustavu s pristupom s bilo kojeg uređaja.